Det handler om din virksomheds vækst og fremtid

... Men hvis du gerne vil vide lidt mere om

HOUSE OF NETWORK, min arbejdsproces og hvad mine samarbejdspartnerne siger, kan du læse med her.


Mine værdier


Jeg er en flexibel samarbejdspartner i den forstand, at hvert samarbejde sammensættes ud fra dine behov. Af samme årsag er alle aftaler 100% individuelle. 


Hos mig, ved du, hvad du får. For jeg gør dét, jeg siger - og jeg får tingene til at ske. Du kan også regne med at få min ærlige mening. Ærlig kommunikation er en af grundstene i min livsfilosofi -  for hvis jeg ser et problem, men ikke tør påtale det, kan vi heller ikke flytte din forretning derhen, hvor den skal være.

Dét gør, at jeg altid når de mål, vi sætter sammen.

Samarbejdspartnere


Det er vigtigt for mig, at de mennesker, jeg arbejder sammen med, er det rette match. Jeg er drevet af min passion, og derfor ønsker jeg også at arbejde med mennesker, der er lige så passionerede som mig. Ingen konsulent er det rette match for alle virksomheder - det samme gælder for mig. Men når det rette match er der, kan jeg rykke og løfte din virksomhed bedre end nogen anden. Hvis du hellere vil høre det fra mine tidligere samarbejdspartnere, så scroll lidt længere ned.
Det siger mine samarbejdspartnere

Så du ikke behøver tage mit ord for det.

En dygtig, udfordrende og empatisk netværker


Lolle er en dygtig og professionel netværker, der kan forene teori og praksis, så dét hun siger, også er dét, hun gør. Lolle er faglig stærk, specielt ift. rekruttering, strategi og salg. Dette, forenet med hendes viljestyrke og dristige idéer, gør, at hun får tingene til at ske - og skaber uventede positive resultater. Hendes største styrke er hendes store netværk samt evnen til at sætte folk sammen, så det virkelig giver mening for begge parter. Hun er et dejligt udfordrende og forfriskende pust - og hun kerer sig inderligt for sine medmennesker, hvilket er et sjældent karaktertræk.


Morten Kamuk Funder-Schmidt

Direktør, F10 Forretningsudvikling

Passioneret og knivskarp forretningsudvikler


Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Lolle på flere projekter. Jeg kender hende som vanvittig dygtig idégenerator, men det vigtigste er, at hun altid fører idéerne ud i livet - med flotte resultater. Hun har et unikt blik for relationsopbygning, og hun kender ALLE. Lolle er oprigtigt interesseret i mennesker, og hendes 'people skills' sammen med hendes viden/erfaring gør hende til en utrolig kompetent vidensformidler - og en fornøjelse at arbejde sammen med. 


Mathilde Just

Direktør, Just Mathilde

Saglig og professionel rekrutteringskonsulent


Jeg har flere gange brugt Lolle, når vi skulle ansætte eller hyre folk. Lolle har altid været saglig, professionel, og vi har haft et godt samarbejde om at løse opgaven. Jeg kan på det varmeste anbefale Lolle og give de bedste anbefalinger.


Poul-Erik Petersen

Supply Chain Management, A/S Jydsk Aluminium Industri

Øget vækst, positiv udvikling og forbedret arbejdsglæde


Kan varmt anbefale et samarbejde med Lolle! Hun er en god sparringspartner og en særdeles kompetent rådgiver. Lolle er innovativ, handlekraftig og professionel. Hun er typen, der ikke leder efter “hullerne i osten”. Hun ser mulighederne for øget vækst, positiv udvikling og forbedret arbejdsglæde. Hun er motiverende at arbejde sammen med og -for. Hun er god til at skabe relationer mellem mennesker og en fantastisk døråbner. Lolle er one of a kind. En skøn, hjertelig og smilende person.


Sanne Brigsted

Marketingansvarlig, Live Culture

Målrettet og resultatorienteret frontløber


Lolles personlighed er utrolig tillidsvækkende og ligefrem. Min oplevelse er at Lolle er meget professionel, hun arbejder målrettet og resultatorienteret. Med sin naturlige åbenhed forstår hun at begå sig på alle niveauer. Hun er en kniv skarp kommunikator samt organisator med en praktisk, uhøjtidelig og positiv tilgang til tingene, hvis styrke er at tænke nyt, gå i front og i dybden samt føre opgaverne helt til dørs.


Susan Larsen

Rekrutteringschef

Min arbejdsproces med private virksomheder


1. Hvad er dine behov?

Det første, der sker, er, at vi tager en afklarende samtale for at tale om, hvilken situation din virksomhed står i - og hvad jeg eventuelt kan hjælpe dig med.2. Skal vi arbejde sammen?


Når jeg ved, hvad du har brug for og har fået en fornemmelse af, hvilken slags virksomhed du har, finder vi ud af, om vi er det rette match. 3. Arbejdet begynder


Nu begynder den sjove del. Vi ved begge, hvad opgaven går ud på, og hvis det er en strategi, der er tale om, begynder vi sammen at udvikle den. Er der tale om rekruttering eller outplacement, begynder jeg at finde det rette talent eller den nye arbejdsplads. 4. Implementering eller evaluering


Er der tale om hjælp til en strategi, kan jeg også hjælpe med at sikre, at strategien rent faktisk bliver ført ud i livet. Hvis der er tale om rekruttering eller outplacement, evaluerer vi processen og resultatet.Alle dele af processen er lige vigtige. Den sikrer et værdifuldt samarbejde for begge parter.